Programma IFFR bekend

Programma IFFR bekend


Nog minder dan een week en dan begint het 41e International Film Festival Rotterdam. Het programma staat vanaf vandaag online. De kaartverkoop start morgen om 20 uur. Tiger Friends en houders van een Unlimited Pas kunnen vanavond om 20 uur al hun slag slaan.

Het filmfestival brengt ruim 550 films uit alle werelddelen, waarvan circa 250 lange speelfilms en 300 korte films. Het programma kan niet alleen op alfabet en per dag bekeken worden, maar per ook per werelddeel. Naast films zijn er op het IFFR ook debatten, talkshows, performances en installaties.

Kaarten
De prijs van een los regulier filmticket is € 11,- en € 8,50 met korting (Tiger Friends, student of CJP). Een film met Big Talk (een interview met de filmmaker door een interviewer voor aanvang van de film) kost € 13,-. Het IFFR houdt een aantal tickets vast voor reguliere verkoop aan de kassa’s van de Doelen en andere festivallocaties. Het is dus uitgesloten dat voorstellingen via de website al helemaal uitverkocht zijn. Nieuw is dat elk tiende ticket gratis is, online én aan de kassa, dat is als vervanging van de Tijgerpas.
 

Download de Rotterdam-app

Met de gratis Rotterdam-app heb je
Rotterdam altijd bij de hand!

Mobiele applicatie

Rotterdam Info CS

Bezoek ons voor meer informatie:


Hoofdingang Rotterdam Centraal
3013 AK Rotterdam
E: info@rotterdam.info

Openingstijden
• ma-zo: 9.00-17.30 uur (26 dec van 10 tot 15 uur)
Gesloten: 1 jan, 25 dec (5 en 31 dec gesloten om 16 uur)