Motel Mozaïque organiseert serie popconcerten

Motel Mozaïque organiseert serie popconcerten


Stichting Motel Mozaïque organiseert in 2012 een serie van 10 grote popconcerten in de Rotterdamse Schouwburg en De Doelen. Dit omdat Rotterdam door het wegvallen van WATT niet beschikt over een grootstedelijk poppodium en omdat de drie partijen de artistieke meerwaarde inzien van het  gezamenlijk organiseren van zich onderscheidende popconcerten.

De popconcerten bestaan volgens de organisator vooral uit internationale en nationale popgroepen die met recht op Motel Mozaïque zouden kunnen spelen of al gespeeld hebben. Bij uitzondering wordt een concert in een andere zaal geprogrammeerd, bijvoorbeeld als de Rotterdamse Schouwburg of De Doelen niet beschikbaar zijn op de gewenste datum. De bedoeling is om de popconcerten vanaf 2013 structureel te programmeren.

De serie die gaat plaatsvinden is een voortzetting van de huidige serie in de Rotterdamse Schouwburg, waarbij in 2011 Kytecrash en dEUS (beiden uitverkocht) optraden. Het eerste concert uit de serie van 2012 is van Spinvis op woensdag 18 januari om 20 uur in de Rotterdamse Schouwburg. Motel Mozaïque zelf is dit jaar van 19 t/m 22 april.

Foto: ©Fred Ernst

Download de Rotterdam-app

Met de gratis Rotterdam-app heb je
Rotterdam altijd bij de hand!

Mobiele applicatie

Rotterdam welcome card

Minimaal 25% korting bij ruim 50 locaties
én 1, 2 of 3 dagen onbeperkt reizen met RET metro, tram en bus

Rotterdam welcome card