HipHopHuis verhuist naar hart van Rotterdam

HipHopHuis verhuist naar hart van Rotterdam


Het Rotterdamse HipHopHuis gaat na een jarenlange zoektocht verhuizen naar de Delftsetraat 17, vlakbij het Centraal Station. De nieuwe locatie wordt op 31 augustus, de dag van het tienjarig jubileum, officieel geopend. Aanstaande maandag 23 januari vindt de open dag plaats, waarbij een crowdfunding project gelanceerd wordt.

In het nieuwe pand is naast dans ook plaats voor andere disciplines, zoals kunst en muziek. Door de nabijheid van het Centraal Station moet de bereikbaarheid vergroot worden, vooral vanwege de regionale functie van HipHopHuis. Het gebouw wordt o.a. gedeeld met rapper Winne en stylist Isis Vaandrager.

Crowdfunding
De open dag is voor belangstellenden en begint om 16.00 uur. Oprichtster Aruna Vermeulen lanceert om 16.30 uur het crowdfunding project ten bate van de inrichting van het nieuwe pand. Voor 100 euro per vierkante meter kunnen geïnteresseerden donateur worden en zo de vloer mede mogelijk maken. Wie meebetaalt krijgt als ruil zijn of haar naam op de vloer in de grote studio. Tijdens de officiële opening op 31 augustus wordt de vloer met namen van alle donateurs onthuld.

Rotterdam welcome card

Minimaal 25% korting bij ruim 50 locaties
én 1, 2 of 3 dagen onbeperkt reizen met RET metro, tram en bus

Rotterdam welcome card

Download de Rotterdam-app

Met de gratis Rotterdam-app heb je
Rotterdam altijd bij de hand!

Mobiele applicatie