Hostel ROOM wint Rotterdam Promotieprijs

Hostel ROOM wint Rotterdam Promotieprijs


De Rotterdam Promotieprijs 2011 is toegekend aan Hostel ROOM. De Promotieprijs is een onderscheiding voor een persoon of instelling die zich bijzonder inzet voor de goede naam van Rotterdam in de wereld. Eerdere winnaars waren o.a. de Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht, Erasmus MC, Herman den Blijker en Now & Wow. Het backpackershostel zegt bijzonder vereerd en supertrots op de prijs te zijn. De promotieprijs wordt 17 februari officieel uitgereikt op het Stadhuis in Rotterdam. 

ROOM is de 40e winnaar. Kandidaten voor de Rotterdamse Promotieprijs worden voorgedragen door leden van Club 25, een groep mensen die de naam en faam van Rotterdam (stad en haven) uitdragen. De prijs is bestemd voor personen of organisaties die een positieve bijdrage leveren aan het imago van stad en haven.

ROOM
Het hostel is gelegen in het Scheepvaartkwartier, vlakbij het park bij de Euromast, de Nieuwe Maas, de Erasmusbrug en veel belangrijke Rotterdamse musea. Het gerenoveerde gebouw uit 1923 in Art Deco stijl, heeft 16 themakamers die allemaal een bijzondere link met Rotterdam en Nederland hebben. Er zijn 2-persoons kamers en diverse dorms, variërend van 4- tot 10- persoonskamers.

Download de Rotterdam-app

Met de gratis Rotterdam-app heb je
Rotterdam altijd bij de hand!

Mobiele applicatie

Contact // Rotterdam Info

Bezoek ons voor Rotterdam tips!

Coolsingel 195-197 (ingang Binnenwegplein)
3012 AG Rotterdam
T: +31 10 - 790 01 85
E: info@rotterdam.info


Aanleveren voor de agenda: agenda@rotterdampartners.nl
 

Meer over Rotterdam Info