Feestelijke opening Rijnhavenbrug

Feestelijke opening Rijnhavenbrug


De Rijnhavenbrug, die Katendrecht en de Wilhelminpier verbindt, wordt woensdag 8 februari om 14.30 uur officieel geopend door wethouder Karakus, Brigitte Kaandorp en Dolf Jansen. Op 11 februari is het feest aan beide zijden, met uiteenlopende aanbiedingen en acties van de daar gevestigde bedrijven.

Het nieuwe Luxor geeft een meet & greet weg met Brigitte Kaandorp. Reserveer online of bij de kassa vóór 7 februari  voor Kaandorps nieuwste show met de actiecode ‘Rijnhavenbrug’ en maak kans op een ontmoeting. Ss Rotterdam en Hotel New York geven een gratis rondleiding achter de schermen. Het Nederlands Fotomuseum is ook gratis te bezichtigen.

Korting, korting en nog eens korting
Bij Art Rotterdam en Object Rotterdam krijg je met de code ‘openingrijnhavenbrug’ € 4,-  korting op een online bestelling. De nieuwe kunstbeurs RAW Art Fair geeft op 11 februari bij vermelding van het wachtwoord ‘opening Rijnhavenbrug’ ook 25% korting. De lege maag kan aan het eind van de dag gevuld worden bij Humphreys met een 3-gangenmenu voor slechts €19,95.
 
Verkennen op de fiets
Ontdek met Archiguides de Pier en de Kaap. Leer alles over het Drijvend Paviljoen, European China Center, het Santos gebouw, de bouw van de Rijnhavenbrug en het bouwproject De Rotterdam. De rondleiding start om 11.00 uur in het drijvend paviljoen en duurt 2 uur. De toer kost, inclusief koffie en thee, € 10,00 p.p. Aanmelden kan via de website of bel (010) 271 01 20.
 

Contact // Rotterdam Info

Bezoek ons voor Rotterdam tips!

Coolsingel 195-197 (ingang Binnenwegplein)
3012 AG Rotterdam
T: +31 10 - 790 01 85
E: info@rotterdam.info


Aanleveren voor de agenda: agenda@rotterdampartners.nl
 

Meer over Rotterdam Info

Download de Rotterdam-app

Met de gratis Rotterdam-app heb je
Rotterdam altijd bij de hand!

Mobiele applicatie