Aboutaleb reikt Rotterdam Marketing Award uit aan Hans Waege

Aboutaleb reikt Rotterdam Marketing Award uit aan Hans Waege


Hans Waege, algemeen directeur van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, heeft vanavond in de Cruise Terminal Rotterdam de 11e Rotterdam Marketing Award ontvangen uit handen van burgemeester Aboutaleb. De uitreiking vond plaats tijdens de Rotterdam Nieuwjaarsborrel die jaarlijks wordt georganiseerd door Rotterdam Marketing in samenwerking met zeven Rotterdamse gemeentelijke instellingen.

De Rotterdam Marketing Award wordt sinds 2001 jaarlijks uitgereikt aan mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan het imago van de stad. De vakjury koos dit jaar unaniem voor Hans Waege, omdat hij met zijn grote inzet voor het Rotterdams Philharmonisch Orkest in de afgelopen drie jaar, zowel het orkest als het merk Rotterdam meer dan voortreffelijk heeft uitgedragen tot ver over de grenzen.

“Bovendien heeft de uit Oudenaarde afkomstige Waege zich in zeer korte tijd weten in te nestelen in de Rotterdamse samenleving en valt hij inmiddels niet meer weg te denken uit het Rotterdamse zakelijke netwerk. Hans heeft een bijzonder gevoel voor de identiteit van zowel het orkest als de stad en weet zich hiermee zeer verdienstelijk te maken voor het merk Rotterdam”, aldus de jury.

Download de Rotterdam-app

Met de gratis Rotterdam-app heb je
Rotterdam altijd bij de hand!

Mobiele applicatie

Rotterdam welcome card

Minimaal 25% korting bij ruim 50 locaties
én 1, 2 of 3 dagen onbeperkt reizen met RET metro, tram en bus

Rotterdam welcome card