Met de treinMet de trein reis je snel en eenvoudig van en naar Rotterdam. De Hogesnelheidstrein doet Rotterdam aan, maar ook Intercity’s uit heel Nederland stoppen op Rotterdam Centraal. Reizigers uit Groot-Brittannië nemen de Eurostar naar Brussel en stappen daar over op de Thalys.

Thalys

Met de Thalys  is Rotterdam snel en gemakkelijk bereikbaar vanuit Frankrijk en België. De Thalys rijdt inmiddels tien keer per dag.

• Antwerpen - Rotterdam  30 min.
• Brussel - Rotterdam  1 u en 13 min.
• Parijs - Rotterdam  2 u en 36 min.

Intercity direct

Intercity direct van de NS (voorheen van NS Hispeed) is de snelste verbinding tussen Amsterdam, Schiphol, Breda en Rotterdam. De comfortabele en snelle Intercity direct maakt gebruik van de HSL-Zuid en rijdt twee keer per uur, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Als het traject Schiphol - Rotterdam deel uitmaakt van je reis dien je te beschikken over een Intercity direct Toeslag naast je NS-vervoerbewijs. Te koop via NS.nl, de NS-kaartautomaten, in de Tickets & Service winkel en reisagenten. Het traject tussen Rotterdam en Breda is toeslagvrij. Hier kan je gewoon met je NS-vervoerbewijs in Intercity direct stappen. Rotterdam is met de Intercity direct snel en gemakkelijk bereikbaar vanuit:

• Amsterdam - Rotterdam  41 min.
• Schiphol - Rotterdam  25 min.
• Breda - Rotterdam  25 min.

Meer info

Advertentie

Contact // Rotterdam Info

Bezoek ons voor Rotterdam tips!

Coolsingel 195-197 (ingang Binnenwegplein)
3012 AG Rotterdam
T: +31 10 - 790 01 85
E: info@rotterdam.info


Aanleveren voor de agenda: agenda@rotterdampartners.nl
 

Meer over Rotterdam Info