Novotel Rotterdam Brainpark

Adres

Novotel Rotterdam Brainpark
K.P. van der Mandelelaan 150
3062 MB Rotterdam

Telefoon

+31(0)10 250 9002

E-mail en website

H1134@accor.com

www.novotel.com/1134

 • Beschrijving
 • Kaart
 • Openingstijden

Congressen, vergaderen en evenementen

Novotel Rotterdam Brainpark is een modern en stijlvol 4-sterren hotel gelegen in de zakenwijk Brainpark naast de Erasmus Universiteit en dichtbij één van de grootste havens in de wereld. Het hotel is uitstekend te bereiken, direct gelegen aan de afrit van de A16 en de invalsweg naar het centrum.

De 12 New Generation vergaderzalen zijn in 2013 volledig gerenoveerd en kunnen tot 400 gasten accommoderen. Dit gecombineerd met de 200 gratis parkeerplaatsen en 206 hotelkamers maakt deze locatie uniek in Rotterdam. Alle zalen zijn voorzien van grote raampartijen die zorgen voor maximaal daglicht. Samen met de individuele airconditioning kunt u hierdoor gemakkelijk en comfortabel een hele dag vergaderen. Het ergonomische meubilair is geheel flexibel en zorgt ervoor dat er tijdens de bijeenkomst gemakkelijk van opstelling gewisseld kan worden. De super-screens en op maat gemaakte programma’s zijn de garantie voor een succesvolle bijeenkomst.

Uw gasten worden de gehele bijeenkomst ontvangen en begeleid door onze meetinghost. Tijdens het gehele boekingstraject heeft u een vast contactpersoon en op de dag zelf heeft u één aanspreekpunt, zodat er gemakkelijk en snel geschakeld kan worden.

Suggesties

 • Locaties
  Hulstkamp Gebouw
 • Locaties
  Post Rotterdam
 • Agenda
  Lommerrijk Business Workshop / Lommerrijk
Advertentie