Sushiconcept met robots op de Coolsingel

Sushiconcept met robots op de Coolsingel


Een voor Europa nieuw concept waarbij drie verschillende Japanse sushi robots binnen een minuut verse sushi maken, is 12 januari onder de naam IIZO sushi café geopend op de Coolsingel. Er wordt ingespeeld op de behoefte aan kant en klaar eten, maar wel met een versbeleving. In Japan heeft dit concept zich al bewezen, daarom wordt nu de sprong gemaakt naar Rotterdam.

Het nieuwe concept heeft een menukaart met typische Japanse gerechten zoals de diverse sushi, misosoep, udon en bijgerechten als gyoza, karaage en wakame. Er kan naast traditionele sushi ook gekozen worden voor nieuwe sushi varianten, bijvoorbeeld eiersalade sushi of sushi met kip. Het café is niet traditioneel Japans ingericht, maar hip en westers.

Medeoprichter Peter Bohren vindt IIZO sushi café een echt project voor de trendsettende stad Rotterdam: “Als moderne, multiculturele, dynamische stad is Rotterdam nu waar andere Europese steden morgen zijn. De ideale springplank voor een innovatief horeca-concept”.

IIZO (dat ‘goede dingen’ betekent) is dagelijks geopend en te vinden op Coolsingel 143, boven metrostation Beurs en naast lunchroom New Fork.

Download de Rotterdam-app

Met de gratis Rotterdam-app heb je
Rotterdam altijd bij de hand!

Mobiele applicatie

VVV Rotterdam Centraal

Bezoek ons voor meer informatie:
Hoofdingang Rotterdam Centraal
3013 AK Rotterdam
E: info@rotterdam.info

Openingstijden
• ma-zo: 9.00-17.30 uur
Gesloten: 1 jan, 25 dec (26 dec gesloten om 15 uur / 31 dec gesloten om 17 uur)

VVV Cadeaubon

 

Bezoek de VVV webshop voor cadeaubonnen

 

 

VVV Rotterdam webshop